2010-01-20
 22:24:09

TILLBAKA!

Hej alla kära bloggare!
Oj oj oj säger jag bara, jag har faktiskt haft fullt upp. Kan berätta lite kortfattat vad jag har sysslat med =)

Lördag 2010-01-16: Började dagen med att arbeta till kl 3. Dom hade fått vinterkräksjukan så då fick jag ju självklart rycka in. Sen när jag kom hem va det väl precis som vanligt*dåligt minne* haha....

Söndags 2010-01-17:(Dagen då verkligen ALLT hände): Min älskade syster va här med sin väninna och gav oss tips och trix om hur vi skulle lägga upp Enyas valpträning, vi fick några övningar angående passivitet (Lägger upp dom på Enyas flik senare) Sen va vi ute på en promenad utan koppel och tränade lite inkallning, det gick jätte bra speciellt efter vi hade tränat lite "inmatning med Enyas namn".

Efter dom hade åkt hem slängde jag och Tobias i oss lite mat och åkte till Pia (Tobias syster) för att gratulera henne (hon har läst till sociaonom). Vi tog självklart med oss Enya och det gick super duper bra, vi va inte där så länge men det slutade med att hon somnade i min famn =) När vi kom hem slutade inte det hela, nej nej, det bara började.. Tobias andra syster Marie kom med sina två tvillingar för att spela lite tvspel, det gick inte så bra för spelet verkade krångla och så åt dom upp allt godis*skoja*=) Det va jätte kul =) 

När allt va slut för dagen och vi la oss vid tv:n trodde jag att dagen VERKLIGEN va "slut" haha, ah jo visst. Då kände jag att det började bubbla i min mage, vem tror du hade fått vinterkräksjukan dom hade på jobbet? JO jag =S Så jag tillbringade min söndag natt, Måndag 2010-01-18 och Tisdag 2010-01-19 morgon på en madrass vid toaletten = sovit och hm hm hm.. hela tiden.... Det va nog det värsta jag varit med om, och jag som aldrig blivit smittad av det tidigare. Har ju för fan haft spya ända upp i öronen många gånger på jobbet men aldrig fått den pesten. Men men någon gång skulle väl vara den första - nya efarenheter, hmmm om man nu kan säga så om en sjukdom, kanske är bättre att säga att man kan ha mer förståelse för människor som drabbas - nu vet man ju lixom hur det är!!!!!!!!

Tisdags natt va väldigt jobbigt eftersom jag va så trött och Enya ville verkligen inte sova när jag som mest behövde det, hon va på tårna, i håret och överallt ink mina händer såklart=O Hon skulle tvunget också hoppa ner från sängen hela tiden, och vem kan slappna av när en bitig hundvalp är på golvet alldeles själv HELA lååååånga natten, Det kan hända både det ena och det andra - Tyvärr.... Men efter ett 20-tal hämtningar av hund och konsikvent träning med att hon inte fick gå ner i ca 1h, slappnade hon av och då gav jag faktiskt henne tillåtelse att gå ner, för då hade hon fått sitt "varsegod" och slutat naffsas. Det är bättre det än att hon "smyger" ner när jag somnat utan mitt tillstånd. Då lär hon sig ju självklart det!

Och idag är det ju Onsdag och idag har jag varit på vårdcentralen för att kolla upp en grej jag hittat i mitt bröst, dom trodde att det kunde ha att göra med hormonförändringar, men jag fick ta blodprov och fick också en remiss till mammografin för att vara på den säkra sidan... Det känns skönt att ha kollat upp detta, har gått å varit smått orolig i 3-4veckor nu..

Tippen fick ett trevligt besök av oss idag också, vi hade en hel del att slänga - man samlar ju på sig innan man väl ska dit, om man säger så. Antar att MÅNGA vet va jag menar*asg*Nu sitter jag här å har städat, lagat mat och försökt busa energin ur min hundvalp, hon har blivit så naffsig, har läst å läst  läst om tips har testat det mesta och vissa saker funkar inte alls och en del funkar bara ett tag - FAST MAN ÄR KONSIKVENT! Antar att det kliar så mycket i tänderna, men jag har gett ben, leksaker, filtar m.m. men allt verkar vara ointressant gentemot min hand! - Stackars hand =*(Oj glämde en sak - har varit hos vårn bovärd idag också för att fylla på våran tvätt mannick.. Vi får ju betala 8kr per tvätt - DUMMASTE JAG VARIT MED OM! Oj är lite arg.. hihi... För att komma till saken, så sa hon till mig att vi inte får ha våra två snälla människo rädda katter fritt i bostadsområdet för att en granne har sagt att hon är allergisk, och då undrar jag, va är problemet? Katterna skulle aldrig få för sig att springa in till någon eller ens komma nära en annan männsika - DOM VÄNDER rättare sagt... Usch för andra männsikor*hihi* Blir s frustrerad att den personen som sagt detta inte kunde komma direkt till mig och berätta vad problemet är så kanske man hade kunnat komma på en lösning - nu vet jag ju inte vem det är och LÄNGTAR HÄR IFRÅN!!!! Flytta så fort som möjligt närmare kusten till ett EGET HUS!!!! LÄNGTAR SÅ MYCKET ATT DET KLIAR I HELA KROPPEN!
Men men hon får - jah jag säger hon, har nog en aning om vem det kan vara(Den falska lilla medelålderskvinnan brevid oss) Dom har t om visat att dom gillar katter, ah i alla fall hennes gubbe) Jah för att komma till saken hehe.. Ska självklar försöka att inte ha ute katterna så mycket men vem kan helt plötsligt stänga in en 2årig hankatt som varit ute hela sitt liv? jah den utan hjärta kanske, men vi får se hur det går. Kan ju börja med att sätta en avskiljare så dom inte kan se in till oss... HIHI!!!! Då märker hon kanske inte när katterna smyger ut hehe....*smider planer*

Neh nu ska jag ge hunden mat och sen pilla lite med photoshop!!

Ha det BÄST!KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: